Distributeurs netwerk

Nederland

Rijnzathe 10, 3454 PV Utrecht

Jade 32 9207 GL Drachten

Wilhelminakade 10, 2741 JV Waddinxveen

Europa

Calle Álvarez, 25, 28029 Madrid, Spain

Room C303 - 310, No. 1, 3rd Floor, Building C. Gaofa Building, No. 6, Jiuxing Ave. Hi-tech Zone Chengdu, 610041

Word ook onze distributeur!

Waarom samenwerken met ons?

Mediate Medical ontwikkelt en produceert geavanceerde professionele draadloze blaasscanners die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Ons doel is om hoogwaardige draadloze blaasscanners te leveren voor de vele specifieke behoeften van onze klanten in de medische sector, zoals ziekenhuizen, verzorg- en verpleegtehuizen of klinieken.

 

Wat wij bieden

Volledige technische en commerciële training en marketingondersteuning.

Professionaliteit: Onze medewerkers zijn gespecialiseerde en gepassioneerde mensen, die altijd op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen in hun vakgebied.
De geautoriseerde distributeur mag promoten, verkopen en leveren in zijn gereserveerde gebied.
Kwaliteitsmanagement: Het kwaliteitsmanagementsysteem van Mediate Medical is gecertificeerd volgens de norm EN ISO 13485:2016. Kwaliteit en veiligheid vormen de basis van alle activiteiten bij Mediate Medical.
Snelle levering: Door de centralisatie van onze bedrijfsactiviteiten zijn onze standaardproducten op voorraad en in 99% van de gevallen direct leverbaar.
Geen risico: Wij verkopen één evaluatie bladderscanner zonder risico voor de distributeur: u kunt deze binnen 45 dagen terugsturen en een terugbetaling vragen.
Duurzame relatie met Mediate Medical: Wij geloven in het bieden van volledige ondersteuning aan onze distributeurs op het gebied van marketing, verkoop, producten, service, maatwerk, logistiek en technologie. Mediate Medical streeft naar een duurzame relatie met al haar klanten en distributeurs op basis van wederzijds vertrouwen en respect.

 

Wat wij verwachten

Mediate Medical nodigt momenteel nieuwe bedrijven uit zich aan te sluiten bij ons groeiende internationale distributeursnetwerk. Wij willen onze oplossingen promoten in nieuwe markten. We zijn op zoek naar loyale, toegewijde partners met een solide marktpositie binnen de relevante markten, een eigen salesforce, uitgebreide lokale marktkennis en relevante contacten.

Wilt u ook een bijdrage leveren en meegroeien met het succes van Mediate Medical? Word dan een geautoriseerde Mediate Medical distributeur! Vul het onderstaande distributieformulier in en wij informeren u zo spoedig mogelijk.

Neem contact met ons op

Mediate-Medical-plus
Contact