Over ons

Mediate Medical is gevestigd in Almelo en is opgericht door ondernemers met ruime ervaring in blaasscantechnologie.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij onderstrepen het belang van duurzaamheid. Dit is dan ook structureel te vinden in de verschillende facetten van onze organisatie. Volgens Mediate Medical valt maatschappelijk verantwoord ondernemen samen met het hebben van een gezonde bedrijfsvoering en het zijn van een goede werkgever.

People, Planet en Profit

De bedrijfsvoering is gebaseerd op het creëren van waarde voor onze medewerkers, aandeelhouders en alle andere relevante “stakeholders” zoals onze klanten, investeerders, partners en leveranciers.

Onze missie & visie

Onze missie is bij te dragen aan een betere wereld door vertrouwen, trots en het plezier binnen Mediate Medical te vergroten. Daarnaast willen we bijdragen aan het verbeteren van de gezondheidszorg en het bevorderen van het algemene gevoel van welzijn.

Bij Mediate Medical geloven we in het verbeteren van het leven van de patiënt, omdat we er sterk in geloven om samen de gemeenschap iets terug te geven. In onze visie betekent dat samenwerken voor een gezonde toekomst!

Verantwoordelijk ondernemen

Wij ondernemen voor de impact van onze beslissingen en activiteiten op maatschappij en milieu door middel van transparant en ethisch gedrag.

  • Zo is ons hoofdkantoor gevestigd in Magna Porta te Almelo en voorzien van een hightech klimaatsysteem. Dit is één van de meest energiezuinige gebouwen in Nederland!
  • Aanschaf van A-label auto’s
  • Vermindering van transportbewegingen door het combineren van ritten
  • Facturen en orderbevestigingen worden digitaal verzonden naar de klant
  • Aanbieden refurbished producten

We scan, we care!

Mediate-Medical-plus
Contact