Huren & Leasen

Wij horen vaak van zorginstellingen dat het hoog op het verlanglijstje staat: slimmer omgaan met geld. Wilt u een betere cashflow? Heeft u veel tijdelijke patiënten of zoekt u een scanner ter tijdelijke vervanging?

Overweeg dan om de BVS Bladder Volume Scanner te huren. Zo voorkomt u dat u ineens een groot bedrag moet betalen. Bekijk wat de mogelijkheden zijn voor het huren of leasen van de bladderscan.

Voordelen van huren en leasen

 • Flexibel investeren buiten de begrotingscyclus;
 • Geen directe grote investeringen, uw werkkapitaal blijft onaangeroerd;
 • U loopt niet het risico dat dit diagnostisch instrument wordt afgeschreven;
 • Voorspelbare cashflow;
 • Duidelijke, betaalbare kosten per maand;
 • Up-to-date apparatuur, garanties zoals bij kopen;
 • Sneller moderniseren door relatief korte looptijd.

Huur

Bladderscan linksachter

Wil je op een voordelige manier aan de slag met de Bladder Volume Scanner? Kies dan voor een huurconstructie! Wij verzorgen de levering en producttraining op uw locatie. Als u kiest voor huur, ontvangt u van ons de scanner met draadloos oplaadstation. Uiteraard met een gebruikershandleiding zodat u snel aan de slag kunt.

De tarieven voor het huren van een scanner zijn inclusief een servicecontract. Bent u tevreden over uw scanner? En wilt u de gehuurde scanner na afloop van de huurperiode aanschaffen? Dan doen we u een leuke aanbieding!

Vanaf € 229,90

Operational Lease

Bladderscan achterkant

Heeft u een Bladder Scanner nodig voor langere periode? Overweeg dan om ons product te leasen! Wij verzorgen de levering en producttraining op uw locatie. Als u kiest voor leasen, ontvangt u van ons niet alleen de scanner maar uiteraard ook een oplaadstation en een handleiding zodat u meteen aan de slag kunt.

De tarieven voor het leasen van een scanner zijn inclusief een servicecontract. De minimale periode voor lease is 4 jaar.

Op aanvraag

Refurbished

Beter voor u en beter voor de wereld!

Door de toenemende druk op de uitgaven voor de gezondheidszorg is refurbished de slimme “value for money” optie in vergelijking met nieuw.

Onze refurbished bladderscanners zijn apparaten die al eerder “gebruikt” zijn en die dankzij een opknapbeurt door onze productexperts weer als nieuw zijn. Zo krijgen ze een tweede leven. De bladderscanners die refurbished worden, zijn veelal afkomstig uit:

 • Lease
 • Huur
 • Demo
 • Inruilprogramma’s

Voordat onze bladderscanners het stempel “refurbished” krijgen doorlopen ze in ons servicecenter een aantal stappen. Ze worden uitgebreid gecontroleerd, getest, schoongemaakt, gerepareerd, vervangen en geüpgraded waar nodig.

Deze grondige controle maakt een refurbished bladderscanner van Mediate Medical van vergelijkbare kwaliteit als een nieuwe. Wij hebben zo veel vertrouwen in de kwaliteit die onze servicemedewerkers leveren dat wij de volledige uitgebreide fabrieksgarantie geven. Ook worden deze bladderscanners volledig ondersteund gedurende de gehele levensduur.

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Wij helpen u graag verder.

 

Mediate-Medical-plus
Contact